Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já myslím, že kdyby nějaký křesťan napsal, že křesťani zneužívají děti a proto je potřeba veškeré křesťanské organizace v ČR zrušit, tak byste byl taky pro ban takového autora.

0 0
možnosti
Foto

Nu, tady je problém v tom, že evidentně nejste mnou a to, co se mi snažíte podsouvat, jsou vaše projekce a vize, nikoli moje, pane Vajdíku...:-) Ale neberu Vám je, jen mohu dodat, že evidentně jste v tomto uvažování zcela mimo...

2 0
možnosti
Foto

"Uvidíme, co se v následujících dnech ještě stane. Za sebe osobně bych byl velmi, opravdu velmi rád, kdyby naši Radní města Brna tuto hru doporučili stáhnout z programu divadelního festivalu a nestavěli tím hráze mezi občany. My, křesťané, se potom, když vidíme, jak jsou povolovány urážky všeho, co je nám svaté- a tím i nás osobně - opravdu cítíme jako občané druhé či třetí kategorie. " http://igortesarik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=663062

0 0
možnosti
Foto

Díky za reklamu mým předešlým blogům ...:-)

0 0
možnosti
Foto

Nu, v mém blogu pana Berrezougu cituji. Nevím, zda neveřejná výhrůžka a cenzura textů jsou nazvatelné, že se on sám urazil...pane Martine Braune. :-)

0 0
možnosti
Foto

Pane Tesaříku. Když provedete něco, co se nebude administraci líbit, tak budou reagovat na vás, soukromým vzkazem, protože to bude záležitost vás a administrace, do které nikomu nic není. Nejedná se tedy o vyhrůžku a cenzuru. Pan Berrezouga nějakým způsobem porušil pravidla a dostalo se mu varování podobné tomu, které dostal nebo dostane každý z nás. Pokud tedy nepíšeme o růstu pampelišek. Ten jeho poslední text byl hodně ubrečený a následně prostě svůj blog sám zrušil. Tomu já říkám že se urazil, protože každý máme možnost nesouhlasit s pravidly pro blogování a jít psát někam jinam nebo si založit blog vlastní. Ostatně ten můžete provozovat i zde na tomto prostoru, jen nebudete na hlavní straně. Jestliže s těmito pravidly ale souhlasím a svůj souhlas stvrdím písemně, pak se nemohu divit, že administrace bude trvat na dodržování dohodnutého. Víte, já v mnohém s těmito pravidly nesouhlasím. Připadá mi hloupé, že nesmíme psát o situaci na blogu protože to se týká nejen nás blogerů ale i diskutujících tedy i čtenářů. Ale na druhou stranu, žasnu že nejvíce si zde na cenzuru stěžují ti, kteří píší tak, že by bylo normální kdyby jím bylo zabráněno v publikování. Přesto dále píší a přesto si dále stěžují.

Ptáte se kam zmizel pan Berrezouga. Nezmizel. Sám dobrovolně odešel. Nemusel. Mohl se smířit s faktem, že existují pravidla a psát dále. Patřil k těm lepším blogerům. Bohužel, zvítězilo jeho ego.

2 0
možnosti

Rovněž tak paní Monika Pilloni.

Ta také zmizela tak, e po ní není ani památky.

4 0
možnosti
Foto

Pan Berrezouga sám a dobrovolně, poté co se urazil, zrušil svůj blog.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS