Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

potom je mi Vás upřímně líto.

0 0
možnosti
MB

je to směřováno na p. Nýčeho

0 0
možnosti
PB

S článkem souhlasím, karma.

Jen pane Tesaříku o něco změňte styl. Vy, když se rozjedete, tvoříte sáhodlouhé souvětí a ani z pozdního členění pak není patrno, mluvíte-li za tu, či onu stranu. V klidu kraťte věty a znovu jmenujte záhlaví. (např. Novákovi není známo, i když to to nebývá zvykem, a to ani u jiných obyvatel, zvlášť ne v zimních měsících, tak Novák neví, že se to neotvírá.).

1 0
možnosti
ON

Nějak jsem nezaregistroval že by bylo zpravodajství propalestinské a protiizraelské. Zajímalo by mě z jakých zahraničních serverů čerpáte informace.

1 3
možnosti
IS

Mezi přibarvenými, politicky korektními informacemi, které jsou dnes tolik v módě v tzv. vyspělé části světa (převážně "sociální státy blahobytu"), a dezinformacemi, které se standardně používají v totalitních a autokratických režimech ruku v ruce s tuhou cenzurou a s pronásledováním svobodomyslných lidí, je stále, zaplaťpánbůh, dost podstatný rozdíl. Tím netvrdím, že "na západě" není co vylepšovat.

1 0
možnosti
Foto

Propaganda (lat. propagare = rozhlašovat, rozšiřovat, rozmnožovat) je vnímána jako rozšiřování nejčastěji demagogických(!) názorů a informací za účelem vyvolání anebo zesílení určitých postojů nebo jednání mas ovládaných skupinou, která dané mase vládne pomocí JAKÉKOLI ,,ideologie".;-)Politická korektnost, výjimečně(!) politická správnost či společenská ,,nezávadnost".Termín se často objevuje v podobě přívlastku politicky korektní ;-) Jak vidno, obé může sloužit. Témuž účelu. A komukoli!;-D

3 0
možnosti
PB

Do této sypké směsi přidáme jedno vejce, přilijeme olej a pomalu přiléváme mléko a šleháme metličkou. Těsto by nemělo být moc řídké.

0 0
možnosti
JR

To je ale hrozný blábol.

5 9
možnosti
JB

Dobrá sebekritika. R^

6 0
možnosti
ZH

Pokuď nepochopíte zásadní rozdil, mezi fungováním společnosti v Rusku a v Evropě, tak se propagandou vůbec nezatěžujte. Ušetříte čas. :-)

5 8
možnosti
Foto

Tak to bych tedy opravdu rád věděl. Podle mě je ruská společnost daleko svobodnější, protože není svázány nejrůznějšímu "ismy", politickou korektností atd.

Tady už nemůžete napsat jedinou větu, aniž byste se svého "autocenzurního andělíčka strážného" nezeptali, zda nenarazíte? A přesně to platí i o tomto mém skromném komentáři.

3 4
možnosti
ZB

Ehm, číst celý článek v tučném písmu se fakt nedá. Ať už tam je cokoliv.

2 2
možnosti
Foto

Omlouvám se, Zuzano příště jen kvůli Vám dám v běžném, slibuji...

:-)

1 0
možnosti
PL

Velmi povedený článek. Ale nevím, zda černobílé vidění některých zdejších diskutérů umožní jeho širší pochopení.

12 3
možnosti
Foto

Naděje umírá poslední... budu doufat

5 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 756x
Jsem obyčejný občan, který má dlouhodobý zájem o dění kolem sebe a ve světě. Své dojmy vyjadřuji jasně a slušně a doufám, že bych mohl někdy otevřít nový úhel pohledu i vám, čtenářům. Doufám, že se to povede.

Seznam rubrik