Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I já blahopřeji a rád se připojím...

1 0
možnosti

Blahopřeji k dobrému začátku, milý autore. Pište dál! R^

4 0
možnosti

Dobrý start a pohlazení v tomto čase, díky

4 0
možnosti

Děkují za Váše slova,tak pravdivá,děkují za přání a také přejí klidné adventní dny:-)

4 0
možnosti

První blog s pěkným přáním!:-)

Tak snad budou tak dobře laděné i další.

Igore, i Vám hezký adventní čas!:-)

Začal jste dobře...Palec nahoru!

5 0
možnosti
Foto

Děkuji, nápodobně.

4 0
možnosti
Foto

Igore, zcela jistě se vám nevysměji. Nic víc si totiž nepřeji, než pohodu, klid, aspoň v tomto předvánočním čase. Ale po těch letech zde na blogu, si tím nejsem až tak jistá. Ale přesto stále věřím na zázraky;-)

5 0
možnosti

děkuji, beru to osobně a Vám přeji taky vše krásné v adventním čase.

:-) R^

4 0
možnosti

Děkuji za přán, kéž by se splnilo.

4 0
možnosti

A95n32n25a 29Č43e62r73n29á

1. 12. 2016 19:47

Nejsprostější a nejzlejší skupina, s kterou jsem se na síti potkala, je na FB skupina "Lumpenkavárna". Tak se schází extrémní levice, zelení, socsol, klinika atd. Provokace a lži tam jsou obvyklým způsobem argumentace. Někoho vytočit a vyhodit. Podle hesla "Kdo nejde s námi, jde proti nám". ;-€

4 0
možnosti
Foto

Anna Černá, každý máme někoho, kdo nám na síti "nejde pod fousy", ale právě proto jsem si říkal, proč bychom nemohli zkusit aspoň teď být ne bez polemiky, ale slušnější. Ale nikoho nenutím, je to jen nápad.

3 0
možnosti
Foto

A25l69e72š 98P98r55a49g55e13r

1. 12. 2016 19:44

Ano, a nerozumím názoru, že když jsme na té síti, že tedy alespoň před Vánoci bychom mohli argumentovat slušně, jsem si jistý, že i síť si zaslouží argumentaci, rozpory a názorové středy slušné, energické, slušné. Na síti je všechno, porno ve všech podobách, můžeme si koupit zbraně, drogy, můžeme zde všechno amorální koupit, ale na idnes blogu přeci nikdo nic nekupuje, snad jen prodává, ale nikdo si zde nic nekupuje, proč je to tu takové?

0 0
možnosti
Foto

Aleš Prager, asi vám rozumím, jen mne to napadlo, že v posledních dnech zase je ta hrubost větší. Ale my můžeme ovlivnit jen naše okolí. Takže to zkouším tímto, veřejným způsobem. Uvidíme, zda se povede aspoň něco. Bylo by to fajn.:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 756x
Jsem obyčejný občan, který má dlouhodobý zájem o dění kolem sebe a ve světě. Své dojmy vyjadřuji jasně a slušně a doufám, že bych mohl někdy otevřít nový úhel pohledu i vám, čtenářům. Doufám, že se to povede.

Seznam rubrik